ψηφιακές εκτυπώσεις

 

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ COPYEXPRESS
Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία COPYEXPRESS ιδρύθηκε από τους αδερφούς Διονύση, Φίλιππο και Ανδρεα Τριανταφυλλόπουλο το 1997 ξεκινώντας με μια μονάδα παραγωγής εκτυπώσεων στα Εξάρχεια . Μέσα σε μια 15ετία η δυναμικότητα της ξεπέρασε κάθε προσδοκία οδηγώντας την επιχείρηση σε επίπεδα που την κατατάσσoυν μεταξύ των μεγαλύτερων και πλέον κερδοφόρων Ελληνικών  εκτυπωτικών επιχειρήσεων με βασική εξειδίκευση τις ψηφιακές εκτυπώσεις.

Κατά την περίοδο που μεσολάβησε μέχρι σήμερα η Εταιρία έχει επιδείξει ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, οι οποίοι έχουν ισχυροποιήσει ολοένα και περισσότερο την παρουσία της στην αγορά και της έχουν προσδώσει τη θέση αναμεσα στους μεγαλύτερους  επενδυτές στον κλάδο των ψηφιακών εκτυπώσεων.

Το αντικείμενο εργασιών της εταιρίας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από την εκτύπωση εντύπων έως την παραγωγή εκτυπώσεων τεραστίων διαστάσεων . Στα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνονται εκτυπώσεις εντύπων, εκτυπώσεις μεταβλητών δεδομένων , εκτύπωση ετικέτας, εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων, εκθεσιακά σταντ, ειδικές διαφημιστικές κατασκευές κ.α. 

Η COPYEXPRESS  διακρίνεται για την πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή της διαθέτοντας παράλληλα μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες, με μηχανήματα νέας τεχνολογίας . Οι πωλήσεις της εταιρίας απευθύνονται κυρίως στην αγορά της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού, καθώς το 20% περίπου της παραγωγής της εξάγεται.

Στην ερώτηση «γιατί COPY EXPRESS », παραθέτουμε μία σειρά σοβαρών λόγων και επιχειρημάτων που μας κάνουν άλλωστε να ξεχωρίζουμε στο χώρο.

 


Σήμερα η Copy Express αποτελεί μία από τις πλέον σύγχρονες παραγωγικές μονάδες ψηφιακής εκτύπωσης στην Ελλάδα.

Όπλο για την καθημερινή προσπάθεια καταξίωσής της στην αγορά, είναι το 30μελές πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, νέο στην ηλικία με όρεξη και φιλοδοξίες, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει πλήρως κάθε απαίτηση των πελατών της εταιρίας.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε μια προσφορά !!! 

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ AUTOCAD - PLT FILES - SCANNING A0 - ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΓΧΡΩΜΑ ΣΧΕΔΙΑ - RASTER TO VECTOR - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

 

 

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ AUTOCAD


Η υπηρεσία αυτή απευθύνετε κατά κύριο λόγω σε τεχνικές και μελετητικές εταιρείες καθώς επίσης σε αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς. Τα αρχιτεκτονικά σχέδια απαιτούν μεγάλη ακρίβεια στην κλίμακα και την διάσταση της εκτύπωσης και αυτό το επιτυγχάνουμε με τα μηχανήματα υψηλής ακρίβειας που διαθέτουμε.

Η Copy Express έχει αποκτήσει μεγάλη εξειδίκευση στο τομέα των  εκτυπώσεων σχεδίων καθώς συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες στον χώρο.

Για την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας, διαθέτουμε και την δωρεάν υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης των εργασιών με δικούς μας μεταφορείς.

Τα ψηφιακά αρχεία που τυπώνονται είναι AutoCAD ( DWG και PLT ) και μπορείτε να τα στείλετε μέσω e - mail στο copyexp@otenet.gr

Raster to Vector
Η υπηρεσία raster to vector είναι η μετατροπή ενός εκτυπωμένου σχεδίου σε επεξεργάσιμο αρχείο AutoCAD ( dwg ), μέσω ενός ειδικού software που αναγνωρίζει και μετατρέπει τις γραμμές του σχεδίου σε outline.

Scanning A0
Η εταιρεία διαθέτει έγχρωμο κυλινδρικό scanner έως 1μ. πλάτος για τις ανάγκες ψηφιοποίησης των σχεδίων αλλά και αφισών.

 

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ & ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ AUTOCA

UA-37807085-1